Κυπριακή Δημοκρατία
Υπουργείο Άμυνας

Καλώς Ήλθατε στο Διαδικτυακό μας Τόπο
Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του ΥΠΑΜ κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη, 28,29 και 30 Μαρτίου 2015

27/03/2015

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 - 11:00 π.μ.: Θα τελέσει τα αποκαλυπτήρια των προτομών των ηρώων του χωριού Πολιτικού, στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων που οργανώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Πολιτικού. 05:00 μ.μ. Θα παρευρεθεί στην 12η Παγκύπρια Έκθεση και Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού. Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας, θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Cultura Atrium (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας) στη Λευκωσία. 08:00 μ.μ. Θα παρευρεθεί στην εκδήλωση στα πλαίσια της παγκόσμιας δράσης για την «Ώρα της Γης» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

περισσότερα ...


Ο Υπουργός Άμυνας παρέστη στους εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

27/03/2015

Ο Υπουργός Άμυνας παρέστη στους εορτασμούς για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης παρευρέθηκε χθες στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στην Αθήνα. Ο Υπουργός Άμυνας, αφού παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στη συνέχεια παρακολούθησε την στρατιωτική παρέλαση. Μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, ο κ. Φωκαΐδης προέβη στις εξής δηλώσεις: «Είμαστε σήμερα εδώ εκπροσωπώντας την Κυπριακή Κυβέρνηση, κατόπιν της τιμητικής πρόσκλησης του κ. Υπουργού Εθνικής Αμύνης, για να τιμήσουμε τη μεγάλη εθνική επέτειο.

περισσότερα ...


Εκδηλώσεις εις μνήμη Τάσου Μητσόπουλου

26/03/2015

Εκδηλώσεις εις μνήμη Τάσου ΜητσόπουλουΜε αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον αδόκητο χαμό του αείμνηστου τέως Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, διοργανώθηκε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 φιλολογικό μνημόσυνο εις μνήμη του. Στο φιλολογικό μνημόσυνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κέντρο ΑΣΤΕΡΙΑ στην Αραδίππου παρέστη ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης.

περισσότερα ...


Συλλυπητήρια για το θάνατο του Άρη Μητσόπουλου

26/03/2015

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Άρη Μητσόπουλου, πατέρα του αείμνηστου τέως Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου και εν αποστρατεία ταξίαρχου του Ελληνικού Στρατού.

περισσότερα ...


Ο Υπουργός Άμυνας μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα

24/03/2015

Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης αναχωρεί αύριο για την Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Ο Υπουργός Άμυνας θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση. Στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσκεψης του θα έχει, επίσης, κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του. Ο Υπουργός Άμυνας επιστρέφει στην Κύπρο αργά το βράδυ.


Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του ΥΠΑΜ κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη, 26 Μαρτίου 2015

24/03/2015

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 - 07:00 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στην εορταστική εκδήλωση για τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Β’ Δημοτικού Σχολείου Ποταμού Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.


Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του ΥΠΑΜ κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη, 24 Μαρτίου 2015

23/03/2015

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 - 08:30 μ.μ. Θα απευθύνει χαιρετισμό στον Πάνδημο Εορτασμό με την ευκαιρία των εθνικών επετείων της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.


Παρουσία Υπουργού Άμυνας στη χοροεσπερίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού

23/03/2015

Παρουσία Υπουργού Άμυνας στη χοροεσπερίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων ΠυροβολικούΠραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 η ετήσια χοροεσπερίδα του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας, στο Royal Hall στη Λευκωσία. Στη χοροεσπερίδα παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης.

περισσότερα ...


Δήλωση Υπουργού Άμυνας μετά τη συνέδρια της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας με θέμα την Επιτροπή Κοινωνικών Προβλημάτων

19/03/2015

Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω σήμερα την Επιτροπή Άμυνας της Βουλής σε σχέση με τις νέες διαφανείς διαδικασίες και τα αντικειμενικά κριτήρια που διέπουν πλέον την λειτουργία της Επιτροπής Κοινωνικών Προβλημάτων της Εθνικής Φρουράς. Είναι καλά γνωστό ότι η Επιτροπή αυτή, που στόχο έχει την εξέταση αιτημάτων που αφορούν μεταθέσεις ή αποσπάσεις οπλιτών, αποτελείτο στο παρελθόν από διοριζόμενα από τον Υπουργό στελέχη και είχε μόνιμη σύνθεση.

περισσότερα ...


Ο Υπουργός Άμυνας δέχθηκε το νέο Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων

19/03/2015

Ο Υπουργός Άμυνας δέχθηκε το νέο Διοικητή των Βρετανικών ΒάσεωνO Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το νέο Διοικητή των Βρετανικών Βάσεων Air Vice Marshal Mike Wigston με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.


Εκδηλώσεις εις μνήμη τέως Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου

18/03/2015

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τον αδόκητο χαμό του αείμνηστου τέως Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει τα παρακάτω: Θεσπίζεται ετήσιο Βραβείο Ήθους και Προσφοράς για εθνοφρουρούς, το οποίο θα περιλαμβάνει τιμητικό δίπλωμα και δεκαπενθήμερη τιμητική άδεια. Το βραβείο θα απονέμεται κάθε χρόνο σε ειδική τελετή, σε ένα εθνοφρουρό που θα διακρίνεται για το ήθος και την εθελοντική προσφορά του.

περισσότερα ...


Συμμετοχή Υπουργού Άμυνας σε δεξίωση για την εθνική μέρα της Ιρλανδίας

18/03/2015

Συμμετοχή Υπουργού Άμυνας σε δεξίωση για την εθνική μέρα της ΙρλανδίαςΟ Υπουργός Άμυνας, κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, απεύθυνε χαιρετισμό χθες βράδυ εκ μέρους της Κυβέρνησης σε δεξίωση για τους εορτασμούς της εθνικής μέρας της Ιρλανδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία από την Πρεσβεία της Ιρλανδίας. Σε χαιρετισμό του ο Υπουργός Άμυνας, αφού εξήρε τις στενές φιλικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιρλανδίας, τόνισε ιδιαίτερα την ευγνωμοσύνη της Κυπριακής Δημοκρατίας για τη συνεχή παρουσία και στήριξη της Ιρλανδίας στην ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.


Συμμετοχή Υπουργού Άμυνας στο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων

18/03/2015

Πραγματοποιήθηκε χθες το τακτικό ετήσιο συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων στην αίθουσα τελετών της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή) στη Λευκωσία. Στο συνέδριο παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Άμυνας, κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης.


Κοινή Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης SAREX “CYPFRA - 02/15”

16/03/2015

Κοινή Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης SAREX “CYPFRA - 02/15”Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι, την Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015, τις πρωινές ώρες διεξήχθη Άσκηση Έρευνας-Διάσωσης (Ε-Δ) με την ονομασία “CYPFRA - 02/15”. Η άσκηση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κύπρου, εντός της περιοχής ευθύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ), με τη συμμετοχή Αεροναυτικών (Α/Ν) δυνάμεων της ΚΔ και του Γαλλικού Ναυτικού.

περισσότερα ...


Ο Υπουργός Άμυνας χαιρέτισε την εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Μάρκου

16/03/2015

Ο Υπουργός Άμυνας χαιρέτισε την εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Μάρκου Πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο του Xenion High School εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Μάρκου, με τίτλο «Τάσος Μάρκου: άνθρωπος, ήρωας, θρύλος». Την εκδήλωση οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ρωμηοσύνη» και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας κ. Χριστόφορου Φωκαΐδη. Μέσα από κείμενα και διηγήσεις των παιδιών του Τάσου Μάρκου, αναφορές στην προσωπική του ζωή και τον χαρακτήρα του καθώς και μέσα από ένα περιδιάβασμα στην ιστορική του πορεία, ο Σύλλογος «Ρωμηοσύνη» προσπάθησε να προσεγγίσει τον Τάσο Μάρκου με ένα πιο προσωπικό και ανθρώπινο τρόπο.

περισσότερα ...


Συμμετοχή Υπουργού Άμυνας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Αμμοχώστου

16/03/2015

Συμμετοχή Υπουργού Άμυνας σε εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών ΑμμοχώστουΟ Υπουργός Άμυνας, κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, παρευρέθηκε χθες σε εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Αμμοχώστου. Η εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Princess στη Λάρνακα. Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Υπουργός Άμυνας συνεχάρη τον Σύνδεσμο για το σημαντικό έργο που επιτελεί.

περισσότερα ...


Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόφιλου Γεωργιάδη

15/03/2015

Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόφιλου ΓεωργιάδηΤελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Τιμίου Αποστόλου Ανδρέα στην Αγλαντζιά το ετήσιο μνημόσυνο του Θεόφιλου Γεωργιάδη. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο οποίος εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο.

περισσότερα ...


Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ελβετίας

13/03/2015

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με τον Πρέσβη της ΕλβετίαςO Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης είχε σήμερα συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Κύπρο κ. Peter Reinhardt με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος.

περισσότερα ...


Δελτίο τύπου επιχείρησης έρευνας - διάσωσης

12/03/2015

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι στις 12 Μαρτίου 2015 και ώρα 13:59, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία από τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία Παραλιμνίου, ότι στη θαλάσσια περιοχή Κάβο Γκρέκο βρισκόταν άνθρωπος στη θάλασσα του οποίου η ζωή κινδύνευε. Το ΚΣΕΔ ανταποκρίθηκε άμεσα δίνοντας εντολή απόπλου στο Τ/Χ σκάφος «Απ.Ανδρέας» της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας για να πλεύσει προς το σημείο.

περισσότερα ...


Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μελών του Αμερικανικού Κογκρέσου

10/03/2015

Ο Υπουργός Άμυνας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μελών του Αμερικανικού ΚογκρέσουΟ Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία μελών του Αμερικανικού Κογκρέσου. Την αμερικανική αντιπροσωπεία συνόδευε ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Υπουργός Άμυνας τόνισε ιδιαίτερα το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος ως πυλώνας ασφάλειας, σταθερότητας και περιφερειακής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή.

περισσότερα ...


Τελέστηκε το εθνικό μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια

08/03/2015

Τελέστηκε το εθνικό μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ
Γρηγόρη Αυξεντίου, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια Τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στα Πάνω Πολεμίδια το ετήσιο εθνικό μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, του θρυλικού Ζήδρου, Γρηγόρη Αυξεντίου. Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο οποίος και εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο.

περισσότερα ...


Kανονισμοί που αφορούν στο διορισμό, στις προαγωγές, στις αφυπηρετήσεις και στην ιεραρχία των Υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς

03/03/2015

Κατατέθηκαν και εγκρίθηκαν σήμερα από το Υπουργικό Συμβούλιο κανονισμοί που αφορούν στο διορισμό, στις προαγωγές, στις αφυπηρετήσεις και στην ιεραρχία των Υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς. Το νομοθέτημα, το οποίο εντάσσεται σε μια σειρά θεσμικών κειμένων που εκκρεμούσαν μέχρι και εννέα χρόνια, προωθήθηκε στη Βουλή για έγκριση το συντομότερο δυνατό. Με τους νέους κανονισμούς ρυθμίζονται θεσμικά εκκρεμότητες που είχαν αρνητική επίδραση στην εύρυθμη λειτουργία, αλλά και το ηθικό των μονίμων στελεχών της Εθνικής Φρουράς.

περισσότερα ...


Tρισάγιο στη μνήμη του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου

03/03/2015

Tρισάγιο στη μνήμη του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη ΑυξεντίουΤελέστηκε σήμερα, ανήμερα της θυσίας του, τρισάγιο στη μνήμη του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου, στο μνημείο του ήρωα στην πλατεία του Καλού Χωριού Λάρνακας. Το τρισάγιου προέστη ο πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Λύσης κ. Συμεών Παστός, ο πρόεδρος της κοινότητας Καλού Χωριού κ. Κυριάκος Αντζουλής, καθώς και η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου της κοινότητας κ. Νάσω Χριστοδούλου. Kύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης. Στην ομιλία του ο Υπουργός Άμυνας εξήρε το μεγαλείο της θυσίας του ήρωα τονίζοντας πως θα παραμείνει για πάντα ανεξίτηλος φάρος που θα φωτίζει τα βήματα μας στο δρόμο του καθήκοντος και της ιστορικής ευθύνης.

περισσότερα ...


«Μέρες Σταδιοδρομίας»

02/03/2015

«Μέρες Σταδιοδρομίας» Ενημερωτική ημερίδα στο πλαίσιο του νέου θεσμού «Μέρες Σταδιοδρομίας» πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΕΝ Λεμεσού. Ανάλογες ημερίδες έχουν πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες μέρες σε όλες τις επαρχίες με στόχο την ενημέρωση των εθνοφρουρών για τα προγράμματα σπουδών των πανεπιστημίων της Κύπρου, καθώς και για ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης. Ο νέος αυτός θεσμός εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της νέας Πολιτικής Θετικών Κινήτρων που εγκαινίασε φέτος το Υπουργείο Άμυνας και που στόχο έχει, μέσα από μια σειρά νέων πρωτοβουλιών και δράσεων, να καταστεί ο χρόνος της στρατιωτικής θητείας όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος και παραγωγικός για τους εθνοφρουρούς, αλλά και να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της φυγοστρατίας.

περισσότερα ...


Τελέστηκε χθες το μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, Γρηγόρη Αυξεντίου

02/03/2015

Τελέστηκε χθες το μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ,  Γρηγόρη ΑυξεντίουΤελέστηκε χθες στην Ιερά Μονή της Παναγίας του Μαχαιρά το μνημόσυνο του Υπαρχηγού της ΕΟΚΑ, του θρυλικού Ζήδρου, του Γρηγόρη Αυξεντίου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Άμυνας κ. Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο οποίος εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο. Αφού εξήρε τη θυσία του Σταυραετού του Μαχαιρά και το απαράμιλλο ήθος του, ο Υπουργός Άμυνας τόνισε ότι σήμερα έχουμε ανάγκη από ήρωες, από πρότυπα αρετής και φιλοπατρίας. Έχουμε, όπως ανέφερε, ανάγκη να μνημονεύουμε ήρωές, γιατί όσο υμνούμε τους ήρωες τόσο ενδυναμώνουμε τη μαγιά που γεννά τους ήρωες. Τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ, σημείωσε, αποτελούν και σήμερα πυξίδα και φάρο πορείας που πρέπει να προσδιορίζει την ιστορική μας συνέχεια σε μια εποχή νέων και μεγάλων προκλήσεων.

περισσότερα ...


Υποβoλή αντίγραφου αίτησης/μηχανογραφικού δελτίου συμμετοχής στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2015 για τα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας

24/02/2015

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Παγκύπριες Εξετάσεις για διεκδίκηση θέσης στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών της Ελλάδας, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, θα πρέπει να υποβάλουν στο Υπουργείο Άμυνας αντίγραφο της αίτησης/μηχανογραφικού δελτίου συμμετοχής στις Παγκύπριες Εξετάσεις 2015 του Μηχανογραφικού Συστήματος της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, μαζί με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

περισσότερα ...


Καλύτερα 2014

Εκστρατεία για την πρόληψη των πυρκαγιών

Εγκόλπιο - Υπηρετώντας την Πατρίδα

Διαδικασία εξασφάλισης διαβουλεύσεων πριν την
υποβολή αίτησης για πολεοδομική αδεία

Αντιναρκωτικό  Συμβουλίο Κύπρου

Υπηρεσία Αντιναρκωτικού  Συμβουλίου Κύπρου

Κυβερνητική Πύλη Διαδικτύου

Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς

Κύπρος

Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης

ΚΣΕΔ - Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης

112 - Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Κλήσης Έκτακτης Ανάγκης

Δημόσιες Συμβάσεις

Κάντο Ηλεκτρονικά

Τελευταία Ενημέρωση στις: 28/03/2015 08:42:34 AM
 

© 2011 - 2015 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπουργείο Άμυνας